Klinikat mediassa

Lääkärimme Pirjo Lindforsin haastattelu Luontais terveys lehdessä 03/2017

Lääkärimme Pirjo Lindforsin haastattelu Luontais terveys lehdessä 03/2017.

"Pirjolle tuo hyvänolon tunteen, kun hän havaitsee potilaan hyötyvän kohtaamisesta kanssaan. - Potilaat tukevat lääkärin jaksamista ilmaisemalla, että lääkäri on osannut paneutua potilaaseen niin, että potilas on saanut kokemukselleen oikeutetusta ja oppinut armollisuutta itseään kohtaan, Lindfors kertoo vuorovaikutuksen merkityksestä vastaanotolla."

Lue koko haastattelu tästä

Lääkärimme Pyry Suonsivun haastattelu Luontais terveys -lehdessä 7/2016

"Tieto ravitsemuksen merkityksestä terveydelle ei ole riittävä suomalaisilla. Laboratoriotutkimuksiin perustuva yksilöllinen ravitsemustäydennyshoito parantaa tai ainakin tukee useita hoitoja, esimerkiksi syöpä- ja suolistosairaushoitoja."

Lue koko haastattelu tästä

Lääkärimme Olli Sovijärven haastattelu Luontais terveys -lehdessä 2/2017

"Ymmärrys esimerkiksi ravinnon vaikutuksesta terveyteen alkaa olla niin valtava, että lääketieteellisen koulutuksen on pakko muuttua. Ennaltaehkäisevää terveydenhoitoa aletaan ymmärtää yhä paremmin. Biohakkeroinnilla haluamme tuoda sen jokaisen ulottuville." - Olli sovijärvi

Lue koko artikkeli tästä.

Lääkärimme Tuula Virrankarin haastattelu Luontais terveys -lehdessä 01/2017

"Virrankari korostaa, että ravitsemuspuutosten, suoliston hyvinvoinnin ja hapetusstressin korjaantuessa potilaan immuniteetin vahvistuminen, allergiaoireiden ja hiljaisen tulehduksen väistyminen elimistössä vahvistavat yleisvointia."

Lue koko artikkeli tästä

Tilaa uutiskirje