fbpx

Lääkärimme – ammattitaitoiset yleis- ja erikoislääkärit palveluksessasi

Lääkärimme ovat Antioksidanttiklinikalla valmiina auttamaan sinua kokonaisvaltaisesti sairauksien hoidoissa. Valitse hoitava lääkäri hänen erikoisosaamisalueensa mukaan: meiltä löydät niin ammattitaitoiset yleislääkärit kuin erikoislääkärit, jotka tarjoavat monipuolista osaamista ja asiantuntijuutta sekä fyysisen että henkisen hyvinvointisi tueksi.

Lääkäreillämme on laaja-alaista näkemystä terveytesi parantamisesta. Valitsit sitten kenet lääkäreistämme tahansa, voit olla varma, että hyvinvointisi huomioidaan kokonaisvaltaisesti. Kaikki lääkärimme ovat eurooppalaisen Espenin jäseniä.

Ravitsemusneuvonnassa sinua palvelevat ravintoterapeuttimme.

Erkki Antila

Yleislääkäri, LL, FT

Erkki Antila on toiminut vuosikausia työterveyslääkärinä ja hän on perehtynyt 80-luvun lopulta asti ravitsemukseen ja kokonaisvaltaiseen lääketieteeseen osana perinteistä lääketiedettä. Hän on julkaissut alalta lehtikirjoitusten lisäksi useita katsausartikkeleita ja toistakymmentä tieteellistä tutkimusta.

Lue lisää ja varaa aika

Päivi Broas

Työterveyshuollon erikoislääkäri, LL

Päivi Broas on kiinnostunut ravitsemuksen, elämäntapojen ja psyykkisen voinnin vaikutuksesta terveyteen. Hän uskoo, että ihmisessä on sairastuttuaan myös voimaa parantua. Sairauksia hoidettaessa pitäisi aina oireiden hoidon rinnalla miettiä niitä syitä, jotka ovat johtaneet sairastumiseen. Erityiskiinnostuksen kohteena hänellä ovat niveloireet, migreeni, suolisto ja työuupumus.

Lue lisää ja varaa aika

Tiina Keldrima

Psykiatrian erikoislääkäri, LL

Tiina Keldrimaa kiinnostavat erityisesti ihmisten mikroravintoaineiden puutokset ja niiden vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Oikea ruokavalio ja elintavat sekä mahdollisten puutosten korjaaminen ovat ensiaskelia kohti parempaa terveyttä. Varsinkin lääkehoidon aikana ravitsemuksesta huolehtiminen on tärkeää. Hippokrateen mukaan ”Ihminen on mitä hän syö” ja Tiina seuraa samanlaista ajatustapaa.

Lue lisää ja varaa aika

Pirjo Lindfors

Anestesiaerikoislääkäri, LL, LT

Pirjo Lindfors on anestesiologian erikoislääkäri, jolla on kivunhoidon erityispätevyys. Tutkii ravitsemusta ja elintapoja sekä elämäntapahtumia ja niiden yhteyttä kipuun, uupumukseen ja masennukseen.

Lue lisää ja varaa aika

Pertti Lähteenmäki

Yleislääkäri, LL, LKT

Lääketieteen ja kirurgian tri Pertti Lähteenmäki on kokenut lääkäri, jolla on yli kolmenkymmenen vuoden osaaminen kroonisten sairauksien hoidosta. Lähteenmäen potilaita ovat monioireiset asiakkaat, joita hoitaessaan hän paneutuu laajasti sairauden ja oireiden taustalla oleviin syihin.

Lue lisää ja varaa aika

Anna-Kaisa Piiroinen

Yleislääkäri, LL

Anna-Kaisa Piiroinen hoitaa potilaitaan kokonaisvaltaisesti koululääketieteen keinoilla ja ravitsemushoidoilla. Kokonaisvaltaisen lääketieteen (osana koululääketiedettä) kannalta katsottuna, elimistössämme kaikki tekijät vaikuttavat toisiinsa.

Lue lisää ja varaa aika

Sandra Porthan

Yleislääkäri, LL, Laill. ravitsemusterapeutti

Sandra Porthanin erityiskiinnostuksen kohteina ovat suoliston hoito, ravitsemukselliset asiat, naisen terveys ja hormonaalinen tasapaino. Sandra Porthan hoitaa kokonaisvaltaisella otteella. Sandralle voit varata etävastaanoton.

Lue lisää ja varaa aika

Kari Raij

Yleislääkäri, LL, LKT

Mm. vatsasairaudet, Helicobakteeri-infektio, Borrelioosi, Erlichia, maitoproteiiniallergiaan kytkeytyvät autoimmuunitaudit kuten kilpirauhasen vajaatoiminta, laskimoveritulppa, vitiligo, Sjögrenin syndrooma, krooninen väsymysoireyhtymä ovat Kari Raijin erikoisosaamisalueita.

Lue lisää ja varaa aika

Sauli Siekkinen

Yleislääketieteen erikoislääkäri, LL

Sauli Siekkinen, yleislääketieteen erikoislääkäri suorittaa parhaillaan erityispätevöitymistä kivunhoitoon. Hänen erikoisosaamisenaan on kivun hoito ja fysiatriset vaivat kuten jänteiden ja kiinnittymiskohtien kiputilat (tendiniitit ja entesopatiat), fibromyalgia, niska-hartiaseudun vaivat ja alaselkäkivut.

Lue lisää ja varaa aika

Marja-Leena Sirviö

Sisätautien ja työterveyshuollon erikoislääkäri, LL, LT

Mielenkiinnon kohteena Marja-Leena Sirviöllä on sisätauteihin liittyen suoliston hyvinvointi, verenpainetauti, aikuistyypin diabetes sekä kolesterolin ja painon hallinta. Hän pitää tärkeänä nähdä terveys kokonaisvaltaisesti. Parhaat tulokset saadaan rakentamalla terveyttä proaktiivisesti oirevaiheessa, jolloin saadaan muutos kohti pysyvää terveyttä.

Lue lisää ja varaa aika

Pyry Suonsivu

Yleislääkäri, LL

Pyry Suonsivun työn painopiste on perinteisen hoitojen lisäksi vajaaravitsemusriskin kartoittaminen, mikroravinteiden puutostilojen analysointi laboratoriokokein sekä vajaaravitsemustekijöiden korjaustoimenpiteiden ohjaus.

Lue lisää ja varaa aika

Päivi Suonsivu-Miettinen

Naistentautien ja synnytysten erikoislääkäri, LL

Gynekologin vastaanotolla hoidetaan kaikenikäisten naisten yleisgynekologisia sairauksia ja terveysongelmia.

Lue lisää ja varaa aika

Tuula Virrankari

Työterveyshuollon erikoislääkäri, LL

Lääkäri Tuula Virrankari hyödyntää tutkimustuloksia antioksidanttien ja ravintotekijöiden osuudesta elimistön kokonaisvaltaiseen terveyteen. Virrankarin vastaanotolla etsitään parhaat menetelmät parantavat ja ennaltaehkäistä mm. masennusta ja stressiä ravitsemushoidoilla lääkehoidon lisäksi.

Lue lisää ja varaa aika

Tamara Tuuminen

Mikrobiologian erikoislääkäri, LL, LKT, dosentti

Tällä hetkellä lääkäri Tamara Tuuminen keskittyy potilastyön sijaan tutkimustyöhön. Tamara Tuumisen erikoisosaamista on mm. ympäristösairauksien hoitaminen, sairaus voi johtua muun muassa home- ja kosteusongelmista. Monien ympäristösairauksien sivuoireina ovat eriasteiset liitännäissairaudet kuten tulehdussairaudet.

Lue lisää ja varaa aika

Ohjeita vastaanotolle saapuvalle

Olethan muistanut täyttää vaadittavat lomakkeet ennen Antioksidanttiklinikalle saapumista? Entä tiedäthän, kuinka näytteenottoon tulee valmistautua? On tärkeää valmistautua hyvin ennen vastaanotolle saapumista, jotta saavutamme parhaan hoitotuloksen. Olemme koonneet esitäytettävät lomakkeet sinua hoitavan lääkärin sivulle ja ohjeet vastaanotolle saapumiseen löydät tältä sivulta.

Ohjeet ja lomakkeet

Tilaa uutiskirjeemme

Tiedä missä mennään. Tilaa Antioksidanttiklinikan uutiskirje ja tiedotteet sähköpostiisi.