fbpx

Anna-Kaisa Piiroinen

Yleislääkäri, LL

Anna-Kaisa Piiroisen mukaan koululääketieteen keinot ainoana hoitomuotona eivät aina riitä hyvän lopputuloksen saavuttamiseen. Kokonaisvaltaisen lääketieteen näkökulmasta katsottuna, elimistössämme kaikki asiat vaikuttavat toisiinsa.

Vastaanotto 120 min / 300€ ja 60 min / 200€
Varaa aika Täytä esitietolomakkeet

Vastaanotto Helsingin ja Tampereen Antioksidanttiklinikalla

Kielitaito: suomi, englanti

Vastaantotolle ovat tervetulleita yli 16- vuotiaat

Valmistumisen jälkeen työskentelin terveyskeskuksessa. Tänä aikana minulle selvisi, etten siinä työssä pystyisi hoitamaan potilaitani haluamallani tavalla. Olin kiinnostunut jo aikaisemmin kokonaisvaltaisesta lääketieteestä ja ihmisen kokonaisvaltaisesta hoitamisesta, koska en itse potilaana ollessani ollut saanut kaipaamaani apua. Huomioin myös opiskeluaikana, että kaikilla potilailla koululääketieteen keinot ainoana hoitomuotona eivät aina riittäneet hyvän lopputuloksen saavuttamiseen.

Kokonaisvaltaisesta ravitsemushoidosta olen saanut tukea ajatuksilleni ja kokemukselleni siitä, että elimistössämme kaikki asiat vaikuttavat toisiinsa. Ihminen on yksilö ja enemmän kuin osiensa summa. Koska kroonisten sairauksien kehittyminen yleensä tapahtuu vähitellen, myös niiden paraneminen voi viedä aikaa. Tämä vaatii potilaalta usein kärsivällisyyttä ja myös sitä, että on valmis tekemään itse työtä paranemisensa hyväksi. Niin epätoivoista tilannetta ei kuitenkaan olekaan, etteikö aina jotakin olisi tehtävissä.

Koulutus

  • Lääketieteen lisensiaatti
    2013 (OY)

Tulosta ja täytä lomakkeet

Tilaa lomakkeet sähköpostiisi:

  • Haluatko liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi? Valitsemalla kyllä liityt uutiskirjelistallemme sekä olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteemme.

Varaa aika Anna-Kaisalle

Varaa soittamalla

09 6226 4545

Varausnumero auki ma-to klo 8-16 ja pe 8-14