fbpx

Jakob Valdma

Yleislääkäri, LL

Jakob Valdma on elintavoista, ravitsemuksesta, aineenvaihdunnasta ja sen häiriöistä kiinnostunut lääkäri. Tampereella toimivaa Jakobia kiinnostaa erityisesti terveyden tarkastelu kokonaisuutena. Hän on kiinnostunut elintapalääketieteestä, mikä täydentää koululääketieteen osaamista.

kielitaito: suomi, viro, englanti
Varaa aika Täytä esitietolomake

Vastaanotto Tampereen klinikalla

Kielitaito: suomi, viro, englanti

Jakob Valdma on elintavoista, ravitsemuksesta, aineenvaihdunnasta ja sen häiriöistä kiinnostunut lääkäri. Jakobia kiinnostaa erityisesti terveyden tarkastelu kokonaisuutena. Hän on kiinnostunut elintapalääketieteestä, mikä täydentää koululääketieteen osaamista.

Hyvinvointiin vaikuttavat monet asiat: ruokavalio, liikkuminen, stressi, unen määrä ja laatu, ravintoaineiden saanti sekä psyykkinen vointi. Hän kuuluttaa ihmisen aktiivista osallistumista oman terveytensä hoitoon, jolloin hänen roolinsa on valmentava. Jakobin kiinnostus kumpuaa omista kokemuksista, taistelusta tunnistaa ja voittaa omat heikkoudet sekä löytää motivaatio tapojen muuttamiseen. Hän haluaa jatkuvasti kehittyä ja oppia lisää, kokien etteivät terveydenhuollon nykyiset toimintamallit ole aina riittäviä. Kykenisimme parempaan ja tutkimaan tarkemmin.

Lääketieteen lisensiaatiksi Jakob on opiskellut kotimaassaan Tarton yliopistossa vuonna 2012. Hän on tästä asti tehnyt koko työuransa Suomessa ja nähnyt koko terveydenhuollon sekä työterveyshuollon kentän. Päivätyönsä ohella hän valmentaa ihmisiä internetin ja etäyhteyden kautta ravitsemuksen, elintapojen ja yksilöllisen holistisen lähestymisen avulla.

Erityisosaamista hänellä on paino- ja aineenvaihduntaongelmissa, tyypin 2 diabeteksen ja  metabolisen oireyhtymän hoidossa. Hänellä on paljon tietämystä erilaisten ruokavaliotyyppien (mm. ketogeeninen, paleo, välimerellinen) toteuttamisesta ja ravintoaineiden toiminnasta. Hänen mukaansa myös kivunhoito on keskittynyt liikaa lääkehoitoon – hän keskittyy löytämään kivun fysiologisen juurisyyn ja hoitamaan
tätä. Valdma on kouluttautunut myös ravintovalmentajaksi ja Personal Traineriksi.  Hän on julkaissut kirjan Peruuta Diabetes (Fitra, 2019).

Vastaantotolle ovat tervetulleita yli 16- vuotiaat.

Tutustu lisää:

Jakobvaldma.com

Diafree.fi

lääkäri Jakob Valdma Facebookissa

Peruutadiabetes.fi

 

  • Lääketieteen lisensiaatti
    2012 (Tarton yliopisto)
Jakob Valdma

Peruuta Diabetes (Fitra, 2019)

Kirjassa esitellään tärkeimmät konseptit tyypin 2 diabeteksen elintapa- ja omahoidon kannalta. Kirjan käydään läpi uusin tutkimusnäyttö ja teoria 2 tyypin diabeteksen ja metabolisen oireyhtymän syntymisestä ja patofysiologiasta. Siinä avataan omahoidon periaatteet ja elintapamuutoksen tekeminen ja käydään yksitellen läpi elintapahoidon tärkeimmät keinot.

Tilaa lomakkeet sähköpostiisi:

  • Haluatko liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi? Valitsemalla kyllä liityt uutiskirjelistallemme sekä olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteemme.

Varaa aika Jakobille

Varaa soittamalla

09 6226 4545

Varausnumero auki ma-pe klo 8-17