fbpx

Päivi Broas

Työterveyshuollon erikoislääkäri, LL

Päivi Broas on kiinnostunut ravitsemuksen, elämäntapojen ja psyykkisen voinnin vaikutuksesta terveyteen. Hän uskoo, että ihmisessä on sairastuttuaan myös voimaa parantua. Sairauksia hoidettaessa pitäisi aina oireiden hoidon rinnalla miettiä niitä syitä, jotka ovat johtaneet sairastumiseen. Erityiskiinnostuksen kohteina hänellä on niveloireet, migreeni, suolisto, stressi ja työuupumus.

Vastaanotto 90 min / 300€ ja 60 min / 150€
Varaa aika Täytä esitietolomakkeet

Vastaanotto Helsingin Antioksidanttiklinikalla

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti, saksa

Vastaantotolle ovat tervetulleita yli 16- vuotiaat

Päivi Broas on kiinnostunut ravitsemuksen, elämäntapojen ja psyykkisen voinnin vaikutuksesta terveyteen. Hän uskoo, että ihmisessä on sairastuttuaan myös voimaa parantua. Sairauksia hoidettaessa pitäisi aina oireiden hoidon rinnalla miettiä niitä syitä, jotka ovat johtaneet sairastumiseen. Erityiskiinnostuksen kohteena hänellä ovat niveloireet, migreeni, suolisto, stressi ja työuupumus. Hän kuuntelee asiakasta herkillä korvilla ja pyrkii kehittämään tietämystään jatkuvasti.

Työterveyslääkärin työssä hän on ollut kiinnostunut painonhallinnasta, aikuistyypin diabeteksesta, verenpaineesta sekä tuki- ja liikuntaelinten sairauksista. Päivi on suorittanut Suomen akupunktiolääkäriyhdistyksen kursseja, tutustunut kiinalaiseen lääketieteeseen sekä yrttiterapiaan. Vapaa-aikana hän harrastaa lukemista, vieraiden kielten opiskelua, puutarhanhoitoa sekä pienimuotoista luomuviljelyä.

 

  • Hammaslääketieteen lisensiaatti
    1984 (Helsingin Yliopisto)
  • Lääketieteen lisensiaatti
    1994 (Helsingin Yliopisto)
  • Työterveyshuollon erikoislääkäri
    2008 (Helsingin Yliopisto)

Tulosta ja täytä lomakkeet

Tilaa lomakkeet sähköpostiisi:

  • Haluatko liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi? Valitsemalla kyllä liityt uutiskirjelistallemme sekä olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteemme.

Varaa aika Päiville

Varaa soittamalla

09 6226 4545

Varausnumero auki ma-to klo 8-16 ja pe 8-14