fbpx

Paula Salo

Yleislääketieteen erikoislääkäri, LL

Paula Salo hoitaa ihmisen hyvinvointia laaja-alaisesti. Hän korostaa ravitsemustilan arvioinnin tärkeyttä ja ravitsemushoitoja sairauksia ennaltaehkäisevänä, oireita lievittävänä ja hyvinvointia edistävänä hoitomuotona, varsinkin pitkäaikaissairaiden potilaiden osalta.

Varaa aika Täytä esitietolomake

Vastaanotto Oulun klinikalla

Olen oululainen lääkäri ja valmistumisen jälkeen olen toiminut pääosin julkisen terveydenhuollon palveluksessa terveyskeskuksissa ja sairaalaosastoilla yleislääkärinä. Valmistuin yleislääketieteen erikoislääkäriksi v. 2015.

Olen aina tavoitellut potilaiden kokonaisvaltaista hoitoa. Olen kiinnostunut kohtaamaan ihmisen kokonaisuutena ja arvioimaan sekä hoitamaan ihmisen hyvinvointia laaja-alaisesti. Kokemukseni on, että tavanomaiset lääketieteen keinot eivät aina yksin riitä kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin saavuttamiseen. Ravitsemushoito oli integroitu moneen lääketieteen erikoisalan opintoihini, mutta ravitsemushoidon kokonaiskuvan sain lisäopiskelulla. Ravitsemushoito on osa potilaan kokonaishoitoa. Ihminen on yksilö ja hänen yksilölliset ominaisuutensa on väistämättä otettava huomioon parhaimman hoitotuloksen saavuttamiseksi. Panostan työssäni asiakaskeskeiseen ja selkeään vuorovaikutukseen sekä asioiden perusteelliseen selvittelemiseen ja perusteltuihin hoitopäätöksiin.

Kiinnostuin ravitsemushoidosta alun perin tuttavani hyvien ja jopa uskomattomien hoitotuloksien myötä. Tutustuessani ravitsemushoitoon ja erityisesti mittauksiin perustuviin farmakologisiin ravitsemustukihoitoihin, kiinnostuin aiheesta yhä lisää. Vakuutuin ravitsemustilan arvioinnin tärkeydestä ja ravitsemushoitojen hyödyistä sekä sairauksia ennaltaehkäisevänä, oireita lievittävänä ja hyvinvointia edistävänä hoitomuotona, varsinkin pitkäaikaissairaiden potilaiden osalta.

Olen saanut perehtyä ravitsemushoitoon ja siihen liittyviin tutkimuksiin sekä Oulun että Helsingin antioksidanttiklinikalla kokeneiden ja ravitsemushoitoon perehtyneiden lääkäreiden vastaanotoilla. Tämä on edelleen lisännyt innostustani opiskella, oppia ja tutkia ravitsemushoitoa lisää ja löytää keinoja auttaa ihmisiä myös ravitsemushoidon avulla.

Uskon, että positiivinen asenne elämään ja iloinen sekä avoin luonteeni, auttaa luomaan pitkäaikaisia ja luottamuksellisia potilassuhteita perushoidon ja ravitsemushoidon parissa.

Vastaantotolle ovat tervetulleita yli 16- vuotiaat.

 

Koulutus

 • Lääketieteen lisensiaatti
  2005 (OY)
 • Yleislääketieteen erikoislääkäri
  2015 (OY)

  Tilaa lomakkeet sähköpostiisi:

  • Haluatko liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi? Valitsemalla kyllä liityt uutiskirjelistallemme sekä olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteemme.

  Varaa aika Paulalle

  Varaa soittamalla

  09 6226 4545

  Varausnumero auki ma-pe klo 8-17