fbpx

Sandra Porthan

Yleislääkäri, LL, Laill. ravitsemusterapeutti

Sandra Porthanin erityiskiinnostuksen kohteina ovat suoliston hoito, ravitsemukselliset asiat, naisen terveys ja hormonaalinen tasapaino. Sandra Porthan hoitaa kokonaisvaltaisella otteella.

Etävastaanotto 60 min / 300 €
Varaa aika Täytä esitietolomakkeet

Vastaanotto etävastaanottona

Kielitaito: suomi, englanti

Etävastaantotolle ovat tervetulleita yli 18- vuotiaat

Sandra Porthan on koulutukseltaan lääkäri ja laillistettu ravitsemusterapeutti. Lääkärinä Sandra Porthan on työskennellyt yksityisillä lääkäriasemilla, terveysasemalla ja työterveydessä. Sandran ohjauksessa on kokonaisvaltainen ja yksilöllinen ote ja hänen erityisosaamisaluettaan ovat naisen terveys, hormonitasapaino, suoliston hoito ja ravitsemukselliset asiat. Sandra käyttää tarvittaessa erilaisia suolistotutkimuksia, ravitsemustilan mittauksia, ruoka-aineyliherkkyystutukimuksia sekä muita tarvittavia tutkimuksia.

Sandra kertoo hoitokäytänteistään seuraavaa:

Kokonaisvaltainen hyvinvointi vaatii kaikkien elämän osa-alueiden tasapainottamista. Tämän vuoksi ohjauksessani on kokonaisvaltainen ja yksilöllinen ote. Kokonaisvaltaisen ohjauksen avulla voimme oireiden hoitamisen sijaan selvittää juurisyyt terveyspulmien taustalla ja palauttaa luonnollinen, hyvä olo. Opiskelen jatkuvasti uutta, päivitän osaamista sekä testaan uskomuksia, jotta voin tarjota sinulle oikopolun hyvään oloon. Minulle tuo iloa, kun saan olla mukana, rinnalla kulkijana sinun hyvinvointimatkallasi. Monesti terveys ja hyvä olo toimii katalysaattorina myös muille elämän muutoksille! Näiden lukemattomien muutosten näkeminen ja ihmisten oman voiman löytämisen seuraaminen on suuri kunnia ja inspiroi minua kerta toisensa jälkeen.

 

Sandra toivoo lomakkeista täytettävän ruokapäiväkirjan, esitietokaavakkeen ja MSQ-testin.

Koulutus

  • Laillistettu ravitsemusterapeutti (Terveystieteiden maisteri)
    2011 (Kuopion yliopisto)
  • Lääketieteen lisensiaatti
    2020 (Oulun yliopisto)

Tulosta ja täytä lomakkeet

Tilaa lomakkeet sähköpostiisi:

  • Haluatko liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi? Valitsemalla kyllä liityt uutiskirjelistallemme sekä olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteemme.

Varaa aika Sandralle

Ajanvarauksen yhteydessä hoitajat antavat paljon tärkeää ja hyödyllistä tietoa, joten uusien potilaiden tulee tehdä varaukset puhelimitse keskitettyyn ajanvarusnumeroon 09 6226 4545 tai omalle klinikalle. Nettiajanvaraus on tarkoitettu jo Antioksidanttiklinikan kanssa hoitosuhteessa oleville asiakkaillemme.

Varaa soittamalla

09 6226 4545

Varausnumero auki ma-to klo 8-16 ja pe 8-14