fbpx

Sandra Porthan

Yleislääkäri, LL, Ravitsemusterapeutti, TtM

Täytä esitietolomakkeet

Etävastaanotto

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi

Sandra on vastavalmistunut lääkäri joka on valmistunut kliiniseksi ravitsemusterapeutiksi vuonna 2011.

Hänellä on monipuolinen kokemus potilastyöstä sairaalassa, kuntoutuskeskuksessa ja yksityisillä klinikoilla Suomessa. Hänen kiinnostuksen kohteitaan ovat suoliston terveys, ennaltaehkäisevä lääketiede, ravitsemushoidot sekä pitkäikäisyys.

Hän on myös sertifioitu jooga-ohjaaja. Ohjauksen kulmakiviä on terveyden ja pitkäikäisyyden tukeminen yksilöllisesti ja kokonaisvaltaisesti, kaikilla terveyden osa-alueilla.

Vastaanottoa edeltävästi tulee täyttää esitietolomakkeet. Sandra tutustuu lomakkeisiin sekä ennalta toimitettuihin veriarvoihin tai mittaustuloksiin mielellään ennen vastaanottoa.

Koulutus

  • Lääketieteen lisensiaatti
    2020
  • Laillistettu ravitsemusterapeutti
    2011

Tilaa lomakkeet sähköpostiisi:

  • Haluatko liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi? Valitsemalla kyllä liityt uutiskirjelistallemme sekä olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteemme.

Varaa aika Sandralle

Ajanvarauksen yhteydessä hoitajat antavat paljon tärkeää ja hyödyllistä tietoa, joten uusien potilaiden tulee tehdä varaukset puhelimitse keskitettyyn ajanvarusnumeroon 09 6226 4545 tai omalle klinikalle. Nettiajanvaraus on tarkoitettu jo Antioksidanttiklinikan kanssa hoitosuhteessa oleville asiakkaillemme.

Varaa soittamalla

09 6226 4545

Varausnumero auki ma-pe klo 8-17