fbpx

Sauli Siekkinen

yleislääketieteen erikoislääkäri, LL

Sauli Siekkinen, yleislääketieteen erikoislääkäri suorittaa parhaillaan erityispätevöitymistä kivunhoitoon. Hänen erikoisosaamisenaan on kivun hoito ja fysiatriset vaivat kuten jänteiden ja kiinnittymiskohtien kiputilat (tendiniitit ja entesopatiat), fibromyalgia, niska-hartiaseudun vaivat ja alaselkäkivut.

suomi, englanti, ruotsi, saksa
Varaa aika Täytä esitietolomakkeet

Vastaanotto Helsingin klinikalla

Kielitaito: suomi, englanti, ruotsi, saksa

Sauli Siekkinen, yleislääketieteen erikoislääkäri suorittaa parhaillaan erityispätevöitymistä kivunhoitoon. Hänen erikoisosaamisenaan on kivun hoito ja fysiatriset vaivat kuten jänteiden ja kiinnittymiskohtien kiputilat (tendiniitit ja entesopatiat), fibromyalgia, niska-hartiaseudun vaivat ja alaselkäkivut. Siekkisellä on yli 20 vuoden kokemus akupunktiohoidoista. Hän antaa myös ravitsemusneuvontaan suolistovaivoihin ja kroonisten haavojen paranemiseen, mistä hän julkaisi haavanhoitokäsikirjan olleessaan apulaisylilääkärinä Espoon kaupungilla 2014-2016. Kilpirauhassairauksien diagnostiikka ja lääkkeiden aloitus.

Vastaantotolle ovat tervetulleita yli 16- vuotiaat.

Koulutus

  • Lääketieteen lisensiaatti
    1997
  • Yleislääketieteen erikoislääkäri
    2015

Tulosta ja täytä lomakkeet

Tilaa lomakkeet sähköpostiisi:

  • Haluatko liittyä uutiskirjeemme tilaajaksi? Valitsemalla kyllä liityt uutiskirjelistallemme sekä olet lukenut ja hyväksynyt tietosuojaselosteemme.

Varaa aika Saulille

Varaa soittamalla

09 6226 4545

Varausnumero auki ma-pe klo 8-17