Tiina Keldrima

Psykiatrian erikoislääkäri, LL

Tiina Keldrimaa kiinnostavat erityisesti ihmisten mikroravintoaineiden puutokset ja niiden vaikutus kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Oikea ruokavalio ja elintavat sekä mahdollisten puutosten korjaaminen ovat ensiaskelia kohti parempaa terveyttä. Varsinkin lääkehoidon aikana ravitsemuksesta huolehtiminen on tärkeää. Hippokrateen mukaan ”Ihminen on mitä hän syö” ja Tiina seuraa samanlaista ajatustapaa.

Kielitaito: suomi, viro, venäjä, englanti (toistaiseksi palvelu vain suomen kielellä)
Varaa aika Täytä esitietolomake

Vastaanotto Helsingin klinikalla

Tiina on psykiatrian erikoislääkäri, jolla on kokemusta psykiatristen potilaiden hoidosta jo yli 20 vuoden ajalta sekä kunnallisella että yksityisellä puolella. Ihmisten kuunteleminen ja heidän murheisiin eläytyminen on tärkeä työväline lääkärin työssä. Tiina toimii myös yleislääkärinä, joten hänen vastaanotolleen voivat hakeutua kaikki terveyden ylläpitämisestä tai sairauksien hoidosta ravitsemuksen keinoin kiinnostuneet potilaat. Tiinalla on pitkä kokemus molemmista hoitotavoista. Hän käyttää ravitsemuskartoituksia ravitsemustilan selvittämiseen.

Tiina on huolissaan kemikaalien vaikutuksista ympäristössä ja sitä kautta elimistöön päätyvistä kemikaaleista kuten biosiideista, rikkaruohomyrkyistä, muovi- sekä fluori ja bromiyhdisteistä. Näillä kaikilla on haitallisia vaikutuksia kehoon sekä aineenvaihduntaan. Hän suosii ruokavaliosuosituksissaan lisäaineetonta luomuruokaa.

Tiina Keldrima ei hoida alle 15-vuotiaita, eikä kilpirauhas- tai syöpäpotilaita

Koulutus

  • Lääketieteen lisensiaatti
    1989
  • Psykiatrian erikoislääkäri
    1999 (HY)

Tilaa lomakkeet sähköpostiisi:

Varaa aika Tiinalle

Varaa soittamalla

09 6226 4545

Varausnumero auki ma-pe klo 9-14