fbpx

Miksi meille?

Antioksidanttiklinikalta saat korkealaatuisia terveydenhoitopalveluita silloin, kun tarvitset laadukkainta kokonaisvaltaista hoitoa. Pureudumme klinikalla sairauksien syihin, syntymekanismeihin ja oireidenmukaiseen hoitoon tarkoin laboratoriomittauksin ja ravitsemushoidoin.

Tietoa meistä

Toimintamme käynnistyi vuonna 1974, jolloin Kristiinan Lääkärikeskus Oy perustettiin. Lääkärikeskus oli silloin Suomessa ainoa lääkärikeskus, joka perinteisen lääketieteen lisäksi hoiti potilaita ravitsemushoidoilla. Tänä päivänä Antioksidanttiklinikat toimivat kolmella paikkakunnalla Helsingissä, Tampereella ja Oulussa.

Lue lisää

Kokonaisvaltainen ravitsemushoito

Jokaisella potilaalla on oikeus hyvään hoitoon. Hyvä hoito on kokonaisvaltaista hoitoa, jossa otetaan huomioon potilaan yksilölliset biologiset ominaisuudet, terveysongelmat sekä mahdollisten sairauksien syyt ja taustatekijät. Hoitoon kuuluu tarvittaessa lääkehoito ja ravitsemushoito.

Lue lisää

Laboratorio ja itsensä mittaaminen

Laboratoriokokeet ovat tärkeä osa hoitoa. Ne auttavat oikean diagnoosin löytämisessä ja myös poissulkevat sairauksia.

Lue lisää

Vatsavaivat ja suolistosairaudet

Ruoansulatuselimistön toiminta ja mikrobit vaikuttavat paitsi mahasuolikanavan terveyteen, myös koko ihmisen hyvinvointiin. Vatsavaivat ja suolistosairaudet  ovat yleisiä, usein kiusallisia ja jopa invalidisoivia.

Lue lisää

Toistuvat infektiot

Hyvä vastustuskyky antaa suojaa huonoja bakteereita, hiivoja ja viruksia vastaan. Puolustuskykyämme heikentävät muun muassa huono ja yksipuolinen ravinto, suoliston huono kunto ja häiriintynyt bakteerikanta, ympäristömyrkyt sekä ainainen kiire ja stressi.

Lue lisää

Krooniset sairaudet

Valtaosa kroonisista sairauksista johtuu hapetusstressistä ja matala-asteisen tulehduksen aiheuttamista muutoksista kudoksissa. Seurauksena on solujen vaurioitumista. Hapetusstressi ja matala-asteinen tulehdus johtuvat monista tekijöistä, kuten ympäristömyrkyistä, huonosta ravinnosta, ylipainosta, stressistä sekä liikunnan ja unen puutteesta.

Lue lisää

Työuupumus, stressi ja masennus

Stressi ja työuupumus ovat nykyään monen arkipäivää. Masennuskin on yleistä. Hyvä ravitsemustila auttaa elimistöä selviytymään kiireisestä ja haasteellisesta arjesta. Kokonaisvaltainen hoito kuten henkisen jaksamisen tukeminen, yksilöllinen ruokavalio sekä oikeat ravintolisät voivat olla avain jaksamiseen tai toipumiseen jo todetusta sairaudesta.

Lue lisää

Arjessa jaksaminen

Elämässä on vaiheita, jolloin jaksaminen on koetuksella. Työpäivät ovat pitkiä, opiskelu vaativaa, lapsiperheen arki vie voimat tai harrastetaan urheilua. Tästä selviytyminen vaatii vahvan elimistön. Ravitsemuksen ja mikroravinteiden tason tulee olla hyvällä tasolla, jotta voidaan hyvin kiireen keskellä. Tällainen vahva arjen ahertaja tarvitsee oikean ruokavalion ja muun ohjeistuksen elämän hallintaa varten. Jokaisen kannattaa panostaa omaan hyvinvointiinsa.

Lue lisää

Ravitsemusneuvonta

Jokainen voi vaikuttaa omaan hyvinvointiinsa ruokavalinnoillaan. Oikein valittu ruokavalio ylläpitää terveyttä ja lieventää sairauksien tuomia oireita. Ruokavalion avulla voidaan myös vähentää lääkkeiden käyttöä tai lisätä niiden tehoa.

Etkö löydä etsimääsi?

Onko sinulla kysyttävää Antioksidanttiklinikasta tai palveluistamme? Jätä meille yhteydenottopyyntö, niin annamme sinulle pian lisätietoja.

Jätä yhteydenottopyyntö

Ohjeita vastaanotolle saapuvalle

Olethan muistanut täyttää vaadittavat lomakkeet ennen Antioksidanttiklinikalle saapumista? Entä tiedäthän, kuinka näytteenottoon tulee valmistautua? On tärkeää valmistautua hyvin ennen vastaanotolle saapumista, jotta saavutamme parhaan hoitotuloksen. Olemme koonneet esitäytettävät lomakkeet sinua hoitavan lääkärin sivulle ja ohjeet vastaanotolle saapumiseen löydät tältä sivulta.

Ohjeet ja lomakkeet

Tilaa uutiskirjeemme

Tiedä missä mennään. Tilaa Antioksidanttiklinikan uutiskirje ja tiedotteet sähköpostiisi.