fbpx

Apua vatsavaivoihin ja suolistosairauksiin

Vatsavaivat ja suolistosairaudet  ovat yleisiä, usein kiusallisia ja jopa invalidisoivia. Meiltä saat apua vatsavaivoihin ja suolistosairauksien hoitoon.

Syömämme ruoka vaikuttaa vatsamme ja suolistomme toimintaan

Ruoansulatuselimistön toiminta ja mikrobit vaikuttavat paitsi mahasuolikanavan terveyteen, myös koko ihmisen hyvinvointiin. Tärkeää on myös poissulkea laboratoriokokeilla eri ruoka-aineallergiat. Hyvällä ravinnolla voimme parantaa suoliston kuntoa ja korjata limakalvovaurioita sekä helpottaa erilaisten suolistosairauksien oireita.

Elimistön kyky suojata limakalvoja ja korjata jo syntyneitä vaurioita on riippuvainen siitä saako ihminen riittävästi hyvää ravintoa ja välttämättömiä mikroravinteita. Vitamiineilla, hivenaineilla ja rasvahapoilla sekä myös probiooteilla on tärkeä merkitys vatsan ja suoliston hyvinvoinnille sekä ihmisen kokonaisvaltaiselle terveydelle.

Tarjoamme apua vatsavaivoihin sekä suolistosairauksien hoitoon yksilöllisellä lääkehoidolla, terveellisellä ruokavaliolla sekä sopivilla mikroravinteilla.

Espen vuonna 2016:  Suositukset tulehduksellisten suolistosairauksien hoidossa.

Ote suositusten kohdasta 6:

Tulehduksellisia suolistosairauksia sairastavilta (IBD) potilailta tulisi  mitata mikroravinteiden (vitamiinit ja hivenaineet) puutostilat ja nämä  tulisi asianmukaisesti korjata.

Varaa soittamalla

09 6226 4545

Varausnumero auki ma-pe klo 8-17