fbpx

Ohjeita vastaanotolle saapuvalle

Olethan muistanut täyttää vaadittavat lomakkeet ennen Antioksidanttiklinikalle saapumista? Entä tiedäthän, kuinka näytteenottoon tulee valmistautua? On tärkeää valmistautua hyvin ennen vastaanotolle saapumista, jotta saavutamme parhaan hoitotuloksen. Olemme koonneet esitäytettävät lomakkeet sinua hoitavan lääkärin sivulle ja ohjeet vastaanotolle saapumiseen  sekä etävastaanottoa varten löydät tältä sivulta.

Kun saavut vastaanotolle

Suosittelemme varaamaan riittävästi aikaa ensimmäiselle käynnille. Lääkäreillä ja ravitsemusasiantuntijoilla on pitkät vastaanottoajat ja halutessanne laboratoriossa asiointi on mahdollista hoitaa samalla käynnillä. Otattehan mukaan ajankohtaiset sairaskertomukset, laboratoriotulokset ja lausunnot.

Täytättehän etukäteen esitietolomakkeet, jotka löytyvät sinua hoitavan lääkärin sivuilta. Valitse sinua hoitava lääkäri tästä luettelosta ja täytä kaikki tarvittavat esitietolomakkeet. Voitte täyttää esitietolomakkeet myös ennen vastaanottoa toimipisteissämme.

Klinikkamme pyrkii hajusteettomuuteen ja toivomme että saapuisitte klinikalle hajusteettomana. Klinikallamme on käytössä hajusteettomat pesuaineet ja käsidesit sekä ilmanpuhdistimet puhtaan sisäilman mahdollistamiseksi.

Täytettävät lomakkeet

Esitäytettävät lomakkeet ovat lääkärikohtaisia. Valitse sinua hoitava lääkäri listasta ja näet kaikki lomakkeet, jotka sinun tulisi täyttää ennen klinikalle saapumista.

Valitse lääkäri tai ravintoterapeutti

Tietojen toimittaminen turvapostilla

Turvapostilla voi lähettää täytetyt esitietolomakkeet salattua yhteyttä pitkin etävastaanottoa varten. Turvapostilla voi myös lähettää muita tietoja, kuten tutkimustuloksia tai lausuntoja. Esitietolomakkeet tulee toimittaa hyvissä ajoin, kuitenkin viimestään etävastaanottoa edeltävänä päivänä.

Alla olevasta linkistä voit lähettää turvapostia Antioksidanttiklinikalle. Muista myös vahvistaa lähetetty turvasähköposti. Huom! Vahvistusviesti saattaa mennä roskapostikansioon.

»Klikkaa tästä lähettääksesi turvapostia Antioksidanttiklinikalle

Näin valmistaudut laboratoriokokeisiin

Useimpia kokeita varten tulee olla syömättä ja juomatta 12 tuntia. Voit juoda 1-2 lasillista vettä tuona aikana ja ottaa tavanomaiset lääkkeet ennen laboratorioon tuloa. Huom! Kilpirauhaskokeisiin tullessa ei aamun kilpirauhaslääkettä.

Vitamiini- tai hivenainevalmisteita tulisi olla ottamatta 12 tuntia ennen näytteenottoa.

Pienet lapset tai esim. diabeetikot voivat tarvittaessa syödä esim. hedelmää ennen näytteenottoa, jotta vältytään pahoinvoinnilta.

Laboratorioon tullessa ennen näytteenottoa olisi hyvä istua 10-15 minuuttia verenkierron tasaamiseksi.

Mukaan voi tarvittaessa ottaa jotain juotavaa ja pientä syötävää, jonka voit nauttia näytteenoton jälkeen.

Tietoa etävastaanotoista

Etävastaanotto tapahtuu etäyhteyden välityksellä ja etävastaanoton hinta on hinnaston mukainen vastaanoton hinta.

Ensimmäistä etävastaanottoa varten tulee toimittaa etukäteen esitietolomakkeet ja tarvittaessa muut tiedot. Suosittelemme käyttämään tietosuojasyistä turvapostia. Ensimmäiseen etävastaanottoon valmistautumista varten saat kaikki tarvittavat tiedot ajanvarausta tehdessäsi puhelimitse.

Varatessasi seurantakäynnille etävastaanottoaikaa, muista merkitä ajanvaraukseen ”ETÄVASTAANOTTO” ja toimittaa tarvittavat tiedot lääkärille etukäteen nähtäväksi.