fbpx

Sandra Porthan

Laillistettu ravitsemusterapeutti (TtM)

Sandra Porthanin lähestymistapa ihmisten terveyden tasapainottamiseen on yksilöllinen ja kokonaisvaltainen. Hän auttaa asiakasta purkamaan vääristyneitä käsityksiä terveyden suhteen ja tarjoaa tilalle tasapainoisempia strategioita ja malleja, joita soveltaa jokapäiväisessä elämässä.

Varaa aika Täytä esitietolomake

Sandra on koulutukseltaan ravitsemusterapeutti (TtM) ja lääketieteen lisensiaatti (LL). Hänen lähestymistapansa ihmisten terveyden tasapainottamiseen on yksilöllinen ja kokonaisvaltainen. Ravitsemushoidossa huomioidaan asiakkaan yksilöllinen terveydentila ja biokemia, joiden pohjalta luodaan tavoitteet.

Esimerkkejä tilanteista, joissa ohjauksesta on apua: 

– Ruoansulatuskanavan ongelmat kuten turvotus, närästys, ärtyneen suolen oireyhtymä
– Rasva- tai sokeriaineenvaihdunnan häiriöt
– Ruoka-allergiat ja -yliherkkyydet
– Iho-ongelmat
– Yli- tai alipaino
– Keliakia tai gluteeniyliherkkyys
– Hormonaaliset ongelmat
– Väsymys, stressi sekä masennus
– Astma ja tulehduskierteet
– Autoimmuunisairaudet
– Sydän- ja verisuonisairaudet
– Tyypin 2 diabetes sekä metabolinen oireyhtymä

Mistä ravitsemusohjaus muodostuu?

Ennen tapaamista kerätään esitietoja lomakkeiden ja ruokapäiväkirjanpidon avulla. Näin päästään heti ensimmäisestä ohjauksesta lähtien keskittymään asiakkaan terveyden kannalta oleellisten terveyden osa-alueiden tasapainottamiseen. Näitä voivat esimerkiksi olla suoliston kunto, immuniteetti, muisti ja kongnitio tai fyysinen kunto ja jaksaminen. Ohjauksessa huomioidaan myös käytössä olevat henkiset voimavarat ja tehdään muutoksia pikkuhiljaa.

 

Ennen ensimmäistä ravitsemusohjausta esitietolomake, oirekysely ja ruokapäiväkirja tulee täyttää ja palauttaa, jotta ohjauksessa voidaan keskittyä käytännön muutoksiin.

 

Sandra auttaa asiakasta purkamaan vääristyneitä käsityksiä terveyden suhteen ja tarjoaa tilalle tasapainoisempia strategioita ja malleja, joita soveltaa jokapäiväiseen elämässä. Kyse ei ole dieetistä vaan pysyvästä muutoksesta ruokailutottumuksissa ja koko ajatusmaailmassa. Ohjauksessa saamiesi työkalujen ansiosta saavutetaan pienin askelin suuria muutoksia.

 

Lue lisää: www.sandraporthan.fi

 

Koulutus

  • Lääketieteen lisensiaatti
    2020
  • Laillistettu ravitsemusterapeutti
    2011

Ravitsemusterapeutti Sandra Porthan lähettää asiakkailleen esitietolomakkeet sähköpostiin ennen vastaanottoa.

Autan oikean ravinnon kanssa – varaa aika!

Ajanvarauksen yhteydessä hoitajat antavat paljon tärkeää ja hyödyllistä tietoa, joten uusien potilaiden tulee tehdä varaukset puhelimitse keskitettyyn ajanvarusnumeroon 09 6226 4545 tai omalle klinikalle. Nettiajanvaraus on tarkoitettu jo Antioksidanttiklinikan kanssa hoitosuhteessa oleville asiakkaillemme.

Varaa soittamalla

09 6226 4545

Varausnumero auki ma-pe klo 8-17