Ravintoterapeutti – Helsinki, Tampere & Oulu

Ravintoterapeutti antaa yksilöllistä tukea ravitsemusasioissa terveytenne ylläpitämiseksi ja/tai terveysongelmien ratkaisemiseksi. Saatte hoitonne tueksi juuri teille laaditun räätälöidyn ruokavalion.

Antioksidanttiklinikoilla sinua palvelevat koulutetut ja kokeneet ravitsemusterapian ammattilaiset. Voit tutustua jokaiseen terapeuttiimme tarkemmin alta. Antioksidanttiklinikalla sinua palvelevat myös lääkärimme, jotka yhteistyössä ravintoterapeuttiemme kanssa huolehtivat terveydestäsi kokonaisvaltaisesti.

Huomioithan, että ravitsemusterapeutin tai ravintovalmentajan vastanotto ei ole Kelan korvauksen piirissä.

Marja Ruuti

laillistettu ravitsemusterapeutti

Marja Ruuti on terveydenhuollon laillistettu ravitsemusterapeutti ja on lisäksi perehtynyt luonnonmukaisiin ravitsemushoitoihin. Ruuti hoitaa potilaita kokonaisvaltaisesti ja pyrkii ratkaisemaan potilaiden terveysongelmat ravinnon ja elämäntapojen avulla.

Lue lisää ja varaa aika

Tanja Hakala

Terveydenhoitaja YAMK, Kliininen asiantuntija

Tanja Hakala auttaa löytämään puhtaasta ruokavaliosta hyvinvoinnin ja avun terveysongelmiisi. Jokaiselle valmennettavalle räätälöidään yksilöllinen ruokavalio, sillä perimämme, mieltymyksemme, sairautemme ja ympäristömme vaikuttavat siihen, mikä ruoka sopii juuri sinulle.

Lue lisää ja varaa aika

Sandra Porthan

Laillistettu ravitsemusterapeutti

Sandra Porthanin lähestymistapa ihmisten terveyden tasapainottamiseen on yksilöllinen ja kokonaisvaltainen. Hän auttaa asiakasta purkamaan vääristyneitä käsityksiä terveyden suhteen ja tarjoaa tilalle tasapainoisempia strategioita ja malleja, joita soveltaa jokapäiväisessä elämässä.

Lue lisää ja varaa aika

Hanna Voutilainen

Laillistettu ravitsemusterapeutti

Hanna Voutilainen on laillistettu ravitsemusterapeutti, joka katsoo aina kokonaisuutta. Hanna hoitaa asiakkaita vauvasta vaariin. Erityisosaamisalueita ovat urheiluravitsemus, allergiat, vatsavaivat ja PWS. Tervetuloa vastaanotolle, jos syöminen aiheuttaa päänvaivaa.

Lue lisää ja varaa aika

Ravitsemusterapeutin palsta

Ohjeita vastaanotolle saapuvalle

Olethan muistanut täyttää vaadittavat lomakkeet ennen Antioksidanttiklinikalle saapumista? Entä tiedäthän, kuinka näytteenottoon tulee valmistautua? On tärkeää valmistautua hyvin ennen vastaanotolle saapumista, jotta saavutamme parhaan hoitotuloksen. Olemme koonneet esitäytettävät lomakkeet sinua hoitavan lääkärin sivulle ja ohjeet vastaanotolle saapumiseen löydät tältä sivulta.

Ohjeet ja lomakkeet

Tilaa uutiskirjeemme

Tiedä missä mennään. Tilaa Antioksidanttiklinikan uutiskirje ja tiedotteet sähköpostiisi.