fbpx

Progressiv hälsovård

Vår läkarcentral erbjuder holistisk funktionsmedicin för att bota sjukdomar och upprätthålla hälsan. I den medicinska vården ingår vår näringsterapi som stödjande vård. Människans näringstillstånd förändras i betydande grad i samband med olika sjukdomar. Parallellt med övrig vård bidrar därvid en medicinsk bedömning av näringstillståndet och näringsterapi till att patientens hälsa förbättras och främjas. Våra sakkunnigläkare har många års gedigen erfarenhet av kliniskt läkararbete inom både den offentliga och den privata sektorn. Våra läkare har också näringsterapeutisk utbildning.

Läs om hur vi sköter din hälsa

När ska du söka dig till Antioxidantkliniken?

Antioxidantkliniken erbjuder högklassiga hälsovårdstjänster när du behöver holistisk vård av bästa slag. På kliniken går vi på djupet i fråga om sjukdomsorsaker, uppkomstmekanismer och symptomstyrd vård.

Läs om hur vi kan hjälpa dig

Medicinsk expertis till din tjänst

På Antioxidantkliniken står våra läkare redo att ge dig holistisk hjälp i vården av sjukdomar. Välj behandlande läkare enligt hens specialkompetens.

Bekanta dig med våra läkare

Anvisningar inför besök på kliniken

För att bästa möjliga vårdresultat ska uppnås är det viktigt att du förbereder dig väl inför ditt besök på mottagningen. På din behandlande läkares sida har vi samlat alla blanketter som ska fyllas i på förhand.

Anvisningar och blanketter

Fråga efter lediga tider per formulär

Lämna en begäran om tidsbokning på detta formulär. I formulärets fält för meddelande anger du hos vilken läkare eller näringsterapeut du vill boka tid. Fyll i dina kontaktuppgifter. Bokningar som gjorts per formulär bekräftar vi alltid per telefon eller e-post.

Vi överlåter inte dina uppgifter till utomstående

Minerallaboratoriet Mila

Vi har över 40 års erfarenhet av mikronäringsundersökning och största delen av laboratorieundersökningarna görs på det i Finland ackrediterade minerallaboratoriet Mila.

Läs mer