fbpx

Näringsterapeuter

Näringsrådgivningen ger dig individuellt stöd i näringsfrågor, för att upprätthålla din hälsa och/eller för att lösa dina hälsoproblem. Som stöd för vården får du en diet som är skräddarsydd enkom för dig.

Näringsterapeutens eller näringscoachens mottagning täcks inte av Fpa-ersättning.

Marja Ruuti

NÄRINGSTERAPEUT

Marja Ruuti är legitimerad näringsterapeut inom hälsovården och är dessutom insatt i naturliga näringsterapier. Marja Ruuti sköter patienterna holistiskt och försöker lösa patientens hälsoproblem med hjälp av näring och livsstil.

Läs mer och bok tid

Tanja Hakala

HÄLSOVÅRDARE (högre YH), KLINISK EXPERT

Tanja Hakala hjälper dig att i en ren diet hitta hälsan och lösningen på dina hälsoproblem. För varje person som coachas skräddarsyr hon en individuell diet. Vårt genetiska arv, våra böjelser, våra sjukdomar och vår miljö inverkar på vilken mat som passar just dig.

Läs mer och bok tid

Hanna Voutilainen

LEGITIMERAD NÄRINGSTERAPEUT

Hanna Voutilainen är en legitimerad näringsterapeut som alltid ser till helheten. Hanna sköter klienter från spädbarn till farfar. Hon har specialkompetens i idrottsnäring, allergier, magbesvär och PWS.

Läs mer och bok tid

Ravitsemusterapeutin palsta

Anvisningar inför besök på kliniken

För att bästa möjliga vårdresultat ska uppnås är det viktigt att du förbereder dig väl inför ditt besök på mottagningen. På din behandlande läkares sida har vi samlat alla blanketter som ska fyllas i på förhand.

Anvisningar och blanketter