fbpx

Avoin sairaanhoitajan paikka Helsingin Antioksidanttiklinikalla

Antioksidanttiklinikat on lääkärikeskusketju, jonka erikoisosaamista ovat kattavat ravitsemustilan mittaukset sekä muut laboratoriotutkimukset kuten suolisto-, ruoka-aineyliherkkyys-, ja geenitutkimukset sekä lääketieteellisen hoidon ja ravitsemusterapian tarjoaminen.

Antioksidanttiklinikoilla vastaanottoaan pitävät lääkärit sekä ravitsemusasiantuntijat. Kaikki asiantuntijamme ovat kouluttautuneet ravitsemushoitoihin. Antioksidanttiklinikat- ja laboratoriot on perustettu vuonna 1974 ja toimivat neljällä paikkakunnalla Helsingissä, Tampereella, Oulussa ja Raahessa.

Haemme sairaanhoitajaa Helsingin toimipisteeseen osa-aikaiseen työsuhteeseen lääkärikeskuksen vastaanottoon.

Työ sisältää monipuolista asiakaspalvelua- ja neuvontaa, hallinnollista- ja toimistotyötä sekä sairaanhoitajan osaamista vaativia tehtäviä. Edellytyksiä työhön on sairaanhoitajan koulutus, asiakaspalveluhenkisyys, tiimityöskentelytaidot ja tietotekninen osaaminen. Edellä mainittujen lisäksi odotamme kykyä itseohjautuvuuteen, ongelmaratkaisutaitoja, kielitaitoa sekä kykyä toimia muuttuvissa tilanteissa. Ensisijaisesti arvostamme kuitenkin oikeanlaista asennetta ja halua oppia.

Tarjoamme myös erilaisia vastuualuemahdollisuuksia oman osaamisen tai kiinnostuksen perusteella, esimerkiksi osaaminen tai kiinnostus some-alustojen ja kotisivujen ylläpitoon ja eri kanavien kautta tapahtuvaan markkinointiin luetaan eduksi.

Työkaverilta tiimimme toivoo tehokkuutta, joustavuutta sekä kiinnostusta alaa ja terveyttä edistäviä elintapoja kohtaan. Meillä työntekijät ovat viihtyneet pitkään ja tarjoamme joustoa työvuorojen ja oman työn suunnitteluun. Työ on sisältää pääosin toimistoaikoina tehtävää työtä. Perehdytämme työhön. Työaika alustavasti 20 tuntia / viikko. Myöhemmin mahdollisuus myös kokoaikaiseen työsuhteeseen.

Lähetä ansioluettelo sekä vapaamuotoinen hakemus sähköpostitse osoitteeseen virpi.lagstrom@antioksidantti.fi. Täytämme paikan heti kun sopiva hakija löytyy!

Varaa soittamalla

09 6226 4545

Varausnumero auki ma-to klo 8-16 ja pe 8-14