Varaa aika

Ajanvarauksen yhteydessä hoitajat antavat paljon tärkeää ja hyödyllistä tietoa, joten uusien potilaiden tulee tehdä varaukset puhelimitse keskitettyyn ajanvarausnumeroon tai omalle klinikalle.

Valitettavasti emme anna aikoja sähköpostitse.

Ajan peruutukset tulee tehdä puhelimitse viimeistään 24h ennen varattua aikaa.

Klikkaa siirtyäksesi nettiajanvaraukseen

Soita keskitettyyn ajavaraukseemme

09 6226 4545

Varausnumero auki ma-pe klo 9-14.

Varaa aika Antioksidanttiklinikalle

Ajanvarauksen yhteydessä hoitajat antavat paljon tärkeää ja hyödyllistä tietoa. Jos olet uusi potilas, niin tee varaus puhelimitse keskitettyyn ajanvarausnumeroon 09 6226 4545 tai omalle klinikalle. Valitettavasti emme anna aikoja sähköpostitse.

Ajan peruutukset tulee tehdä puhelimitse viimeistään 24h ennen varattua aikaa. Varaamme oikeuden veloittaa myöhässä peruutetusta tai peruuttamatta jätetystä ajasta.

Nettiajanvarauksen kautta aikoja voivat varata vain jo hoidossa olevat asiakkaat ja vain omalle hoitavalle lääkärille. Muissa tapauksissa ajanvaraus tapahtuu aina puhelimitse.

Klikkaa siirtyäksesi nettiajanvaraukseen

Tiedustele vapaita aikoja lomakkeella

Jätä ajanvarauspyyntö tällä lomakkeella. Kirjoita lomakkeen viestikenttään kenelle lääkärille tai ravintoterapeutille haluat varata ajan ja täytä yhteystietosi. Vahvistamme aina lomakkeen kautta tehdyt ajanvaraukset puhelimitse tai sähköpostilla.

Emme luovuta tietojanne ulkopuolisille