fbpx

Ajanvarauspuhelin ūüďě 09 6226 4545

Tervetuloa myös uudeksi asiakkaaksi. Uuden asiakkaan ajanvaraus tapahtuu puhelimitse. Ajanvarauksen yhteydessä hoitajat antavat tärkeää ja hyödyllistä tietoa uudelle asiakkaalle sekä valmistautumisohjeita vastaanottoa ja laboratoriotutkimuksia varten.

Voit myös laittaa meille yhteydenottopyynnön sivulta löytyvältä lomakkeella ja vastaamme viimeistään seuraavana arkipäivänä.

Kaikki ajat eivät ole näkyvissä nettiajanvarauksessa, soitto- ja peruutusaikoja voit varata puhelimitse.

Tietoa etävastaanotoista löytyy sivun alhaalta.

Nettiajanvarauksen kautta aikoja voivat varata vain jo hoidossa olevat asiakkaat omalle hoitavalle lääkärille tai asiantuntijalle!

Klikkaa siirtyäksesi seuranta-ajan varaukseen

Tai soita keskitettyyn ajavaraukseemme

09 6226 4545

Varausnumero auki ma-pe klo 8-17.

Yhteydenottolomake

Tiedustele vapaita aikoja tai jätä yhteydenottopyyntö. Kirjoita lomakkeen viestikenttään kenelle lääkärille tai ravintoterapeutille haluat varata ajan ja täytä yhteystietosi. Vahvistamme aina lomakkeen kautta tehdyt ajanvaraukset puhelimitse tai sähköpostilla.

  • Yhteydenottopyynn√∂n j√§tt√§m√§ll√§ liityt my√∂s uutiskirjelistallemme sek√§ olet lukenut ja hyv√§ksynyt tietosuojaselosteemme. Uutiskirjeen tilaajana saat Antioksidanttiklinikoiden ajankohtaista tietoa sek√§ mielenkiintoista lukemista terveyteen ja hyvinvointiin liittyen. Voit lopettaa uutiskirjeen tilauksen milloin tahansa.

Emme luovuta tietojanne ulkopuolisille

Tietoa etävastaanotoista

Etävastaanotto on tavallista vastaanottoa vastaava etätapaaminen lääkärin kanssa ja tapahtuu etäyhteyden välityksellä.

Etävastaanoton hinta on yleensä hinnaston mukainen vastaanoton hinta.

Ensimmäistä etävastaanottoa varten tulee toimittaa etukäteen esitietolomakkeet ja halutessanne muita tietoja salattua yhteyttä pitkin.

Ensimmäiseen etävastaanottoon valmistautumista varten saat kaikki tarvittavat tiedot ajanvarausta tehdessäsi puhelimitse.

Varatessasi seurantak√§ynnille et√§vastaanottoaikaa, muista merkit√§ ajanvaraukseen ”ET√ĄVASTAANOTTO” ja toimittaa tarvittavat tiedot l√§√§k√§rille etuk√§teen n√§ht√§v√§ksi.