fbpx

Lääkäri Helsinki

Kruunuhaan Lääkärikeskus Oy

Kruunuhaan Lääkärikeskus Oy Helsingin Antioksidanttiklinikka

Kaisaniemenkatu 1 B a, 2 krs, 00100 HELSINKI

puh: 09 6226 450

email: helsinki@antioksidantti.fi

Näytä kartalla

Antioksidanttiklinikka – yksityinen lääkärikeskus keskellä Helsinkiä

Näin löydät meille

Käyntiosoite: Kaisaniemenkatu 1 B a, 2 krs.

Osuuspankin jälkeen (tultaessa Mikonkadun suunnalta) tulee rappukäytäviin kaksi ovea, joista vasemman puoleinen ovi johtaa meille. Olemme toisessa kerroksessa.

Talosta löytyy hissi. Ulkopuolella ja tuloaulassa on muutama porras. Pyörätuoliasiakkaat: olkaa yhteydessä klinikalle. Klinikalle on eri reitti pyörätuolia käyttäville.

Klinikkamme sijaitsee keskeisellä paikalla Helsingissä.

Aukioloajat

Toimisto ma-to 8-17 ja pe 8-15

Laboratorio arkisin 8-14

Näytteenottoon voi varata ajan tai tulla ilman ajanvarausta aukioloaikoina.

Ajanvaraus näytteenottoon onnistuu soittamalla Helsingin laboratorioon 09 62264519 tai laittamalla sähköpostia laboratorio@antioksidantti.fi

Ajanvaraukset sairaanhoitajan vastaanotolle (injektion anto, Cerad-testi, Inbody-mittaus ym.) numerosta 09 6226 450. Varaukset onnistuvat maanantaista torstaille. Perjantaisin ei ole injektion antoa.

Ammattitaitoiset yleis- ja erikoislääkärit sekä ravintoterapeutit palveluksessasi

Tarjoamme Helsingin klinikallamme monipuoliset terveydenhoidon ja ravintoterapian palvelut. Hoidamme terveyttäsi kokonaisvaltaisesti ja pyrimme parantamaan kattavasti niin fyysistä kuin psyykkistä hyvinvointiasi. Me uskomme, että laadukas ravitsemushoito on merkittävä osa edistyksellistä terveydenhoitoa – siksi kaikki Antioksidanttiklinikoiden lääkärit ovat kouluttautuneet myös ravitsemuksen hyödyntämiseen sairauksien hoidossa ja terveyden ylläpidossa.

Lähetä meille viesti

Ota yhteyttä Kruunuhaan lääkärikeskukseen tällä lomakkeella.

Emme luovuta tietojanne ulkopuolisille

Ohjeita vastaanotolle saapuvalle

Olethan muistanut täyttää vaadittavat lomakkeet ennen Antioksidanttiklinikalle saapumista? Entä tiedäthän, kuinka näytteenottoon tulee valmistautua? On tärkeää valmistautua hyvin ennen vastaanotolle saapumista, jotta saavutamme parhaan hoitotuloksen. Olemme koonneet esitäytettävät lomakkeet sinua hoitavan lääkärin sivulle ja ohjeet vastaanotolle saapumiseen löydät tältä sivulta.

Ohjeet ja lomakkeet

Tilaa uutiskirjeemme

Tiedä missä mennään. Tilaa Antioksidanttiklinikan uutiskirje ja tiedotteet sähköpostiisi.