Erkki Antila

Yleislääkäri, LL, FT

Erkki Antila on perehtynyt 80-luvun lopulta lähtien ravitsemukseen ja antioksidanttihoitoihin, kokonaisvaltaisen lääketieteeseen sekä julkaissut alalta lehtikirjoitusten lisäksi useita katsausartikkeleita ja toistakymmentä tieteellistä tutkimusta.

kielitaito: suomi, ruotsi, englanti
Varaa aika Täytä esitietolomake

Vastaanotto Helsingin klinikalla

Kielitaito: suomi, ruotsi, englanti

Erkki Antila on perehtynyt 80-luvun lopulta lähtien ravitsemukseen ja antioksidanttihoitoihin, kokonaisvaltaiseen lääketieteeseen sekä julkaissut alalta lehtikirjoitusten lisäksi useita katsausartikkeleita ja toistakymmentä tieteellistä tutkimusta. Opetti Helsingin yliopistossa parikymmentä vuotta anatomiaa ja kehitysbiologiaa lääketieteen ja eläinlääketieteen opiskelijoille. Vuodesta 2006 lähtien Funktionaalisen Lääketieteen yhdistyksen, FLY ry:n hallituksen puheenjohtajana, Hankintatukku Oyn tieteellisen neuvottelukunnan jäsen ja lääketurvatoiminnan vastaava asiantuntijalääkäri 2008 lähtien. Antila on ollut kysytty luennoitsija ajankohtaisista ravitsemukseen liittyvistä asioista ja tuli tunnetuksi Lääkäriasema neljän lääkärinä TV-nelosella 1997-1999.

Hänen erityisosaamisalueitaan ovat ravitsemushoidot, työhyvinvointi ja terveysriskien arvionti. Vastaanotto Helsingin antioksidanttiklinikalla, jossa toiminut vuodesta 2006 lähtien.

Erkki Antila ei ota tällä hetkellä vastaan uusia potilaita.

Koulutus

  • Lääketieteen lisensiaatti
    1983 (HY)
  • Filosofian tohtori, kehitysbiologia
    1985 (HY)

Tilaa lomakkeet sähköpostiisi:

Varaa aika Erkille

Varaa soittamalla

09 6226 4545

Varausnumero auki ma-pe klo 9-14